O čemu su pričali Vučić i Zelenski

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je imao dobar i otvoren razgovor sa predsjednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim o svim važnim pitanjima, kako za Srbiju i Ukrajinu, tako i za cio region i svijet

22.08.2023. 09:08
  • Podijeli:
Snimak ekrana 2023-08-22 091144-64e45fd2e8ff7.webp Foto: buducnostsrbijeav

"Dobar i otvoren razgovor sa predsednikom Volodimirom Zelenskim o svim važnim pitanjima, kako za Srbiju i Ukrajinu, tako i za ceo region i svet. Osvrnuli smo se na dešavanja u Ukrajini i na KiM, a ja sam još jednom istakao da Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, što jasno i nedvosmisleno govorimo od početka sukoba", napisao je Vučić na Instagam nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić se sa Zelenskim sastao u Atini, gdje je sinoć prisustvovao neformalnoj večeri za lidere Zapadnog Balkana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()