O čemu su Nešić i Radojičić pričali u kafani?

"Varljivo banjalučko proljećno sunce", napisao je Radojičić na društvenim mrežama

24.03.2022. 20:00
  • Podijeli:
igor-i-nesic-ustupljena.jpg

Predsjednik DNS Nenad Nešić i bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić sastali su se danas u centru Banjaluke i pohvalili se zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

"Varljivo banjalučko proljećno sunce", napisao je Radojičić uz opis fotografije.

 

 

Nešić je jasno poručio da politika nije i ne smije biti neprijateljstvo i mržnja.

"Nekada smo se slagali manje, nekada više, ali Republika Srpska nema luksuz da odustaje od pametnih i sposobnih ljudi", naveo je Nešić.

 

 

Bivši gradonačelnik Banjaluke koji je tu funkciju obavljao ispred SNSD, povukao se iz političkog života i vratio profesorskim aktivnostima na fakultetu, dok je Nešić i DNS iz koalicije sa vlasti prešao u opoziciju.

Poruka svakako nije da su uživali na suncu i razmjenjivali mišljenja, već da su se sastali i to namjerno objavili na društvenim mrežama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()