Neka pita Satlera: Karan tvrdi da se Šmit služi lažima!

"Prostom oku je jasno da nema nikakvih barikada", kaže ministar unutrašnjih poslova RS

13.09.2023. 18:39
  • Podijeli:
Sinisa Karan foto MUP RS-6457a961b319d.webp Foto: MUP RS

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan izjavio je Srni da je posljednja izjava Kristijana Šmita o navodnim barikadama u Srpskoj koje su trebale spriječiti njegov dolazak u isto vrijeme smiješna i tragična, jer još jednom govori o njegovom integritetu, odnosno volji da na lažima i manipulacijama kreira svoje djelovanje u ovoj zemlji.

"Prostom oku svakog građanina i posjetioca koji ovih dana boravi na području Srpske jasno je da nema nikakvih barikada, a to Šmitu može i da potvrdi Johan Satler, ambasador EU koji je upravo juče boravio na području Teslića i Prnjavora", rekao je Karan.

Prema njegovom riječima, obustava saobraćaja na području Banjaluke zbog koncerta koji se organizuje danas u Banjaluci povodom Dana srpskog jedinstva i zastave je odobrena od Administrativne službe grada još 8. septembra, tako da su stvarno besmislena i potpuno skaradna njegova objašnjenja i poređenja.

"Šmitu je jasno da MUP Srpske, kao i druge policijske agencije u zemlji, još od prošle sedmice raspolažu operativnim saznanjima da bi u slučaju njegovog dolaska na područje Srpske moglo doći do okupljanja većeg broja građana, te je u strahu od suočavanja sa licem naroda koji ne prašta, ipak odlučio da ne dođe", istakao je Karan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()