Lukač na novoj funkciji, predsjednik UO TRB?!

Bivši ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač novi je predsjednik Upravnog odbora Tehničkog remonta Bratunac, ekskluzivno saznaje Nacional.live

09.04.2023. 14:24
  • Podijeli:
dragan_lukac (1)-6432ad276aade.webp Foto: TRB

Kako piše ovaj portal bivši ministar unutrašnjih poslova ima novu funkciju. On je predsjednik Upravnog odbora Tehničkog remonta Bratunac.

Dragan Lukač je na čelu Ministartsva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske bio osam godina.

Borbena vozila Despot i Vihor su nastala u saradnji MUP-a i TRB-a, a u njihovom stvaranju od prvog dana je učestvovao i Lukač.

Upoznat s načinom rada teške industrije, s iskustvom vojnika i ministra unutrašnjih poslova, Nacional.live piše da prisustvo Dragana Lukača u TRB ima veliki značaj za Republiku Srpsku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()