Lideri trojke reagovali na Dodikove izjave: Objavili su fotografiju uz samo dvije riječi

Predsjednik Naše stranke je podijelio fotografiju s liderom SDP-a Nerminom Nikšićem i prvim čovjekom NiP-a Elmedinom Konakovićem

28.03.2024. 17:35
  • Podijeli:
Trojka_foto_FB-66059ba22c02b.webp Foto: Facebook/Edin Forto

Lideri trojke odgovorili su na izjave predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koje je uputio na današnjoj sjednici Narodne skupštine RS.

Dodik je danas s govornice NSRS otvoreno kazao da postoji mogućnost da ponudi partnerstvo SDA za novo vrijeme.

To bi se trebalo desiti ukoliko trojka izignorira njegov spisak želja koji bi trebao usvojiti Parlament BiH, a u kojem se, između ostalog, nalazi to da se protjeraju Kristijan Šmit (Christian Schmidt) i Majkl Marfi (Michael Murphy), ugasi OHR i slično.

Međutim, sada su lideri trojke odgovorili na te ucjene - radom.

Predsjednik Naše stranke je podijelio fotografiju s liderom SDP-a Nerminom Nikšićem i prvim čovjekom NiP-a Elmedinom Konakovićem.

"Samo rad", napisao je Forto.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()