Konaković danas i sutra u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj

Unapređenje odnosa

20.02.2023. 18:05
  • Podijeli:
elmedin-konakovic-u-brisel-una.jpg

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedin Konaković boraviće danas i sutra u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj tokom koje će se sastati sa ministrom inostranih i evropskih poslova te zemlje Gordanom Grlićem Radmanom, premijerom Andrejem Plenkovićem i predsjednikom Zoranom Milanovićem.

Cilj posjete je učvršćivanje i sveobuhvatno unapređenje odnosa BiH i Hrvatske, najavljeno je iz Ministarstva inostranih poslova u Savjetu miistara.

Sastanak Konakovića i Grlića Radmana planiran je za sutra, a nakon sastanka biće organizovana konferencija za medije u 10.40 časova.

U okviru posjete Konaković će posjetiti Ambasadu BiH u Zagrebu, a sastaće se i sa predstavnicima dijaspore BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()