Glasanje u Banjaluci: Svoje pravo iskoristila 171 osoba

Na glasanje je izašao i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske

17.12.2023. 10:29
  • Podijeli:

U Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci, gdje je prijavljeno 1.210 birača, do sada je glasalo njih 171, odnosno 14 odsto.

Na glasanje je izašao i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić sa porodicom.

“Redovna porodična obaveza, kada su u pitanju izbori u Srbiji”, poručio je tom prilikom Stevandić.

Srbiji je poželio miran izborni dan i “nastavak još jedne decenije razvoja i uspjeha”.

 I predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak glasao je jutros u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, te je tom prilikom istakao da današnja građanska dužnost ne predstavlja obavezu već čast i privilegiju.

Nešto kasnije stigao je na glasanje i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()