Cvijanović: Ono što radi Priština je bezbjednosna prijetnja za cijeli region

"Ovo je sramota SAD i EU i ljaga na njihovom obrazu"

26.05.2023. 18:47
  • Podijeli:
Zeljka Cvijanović_Foto Tanjug Miloš Milivojević-1669285873363.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Predsjedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas da ono što rade "razularene privremene institucije u Prištini" predstavlja bezbjednosnu prijetnju za cijeli region.

Ona je dodala da je sve što se posljednjih godina dešava na KiM sramota SAD i EU i ljaga na njihovom obrazu.

"Ovo je još jedan pokazatelj sa kakvim se izazovima suočava Srbija i koliko je važno očuvati političku stabilnost kako bi država bila u stanju da u svakom trenutku adekvatno odgovori na sve provokacije i pritiske", rekla je Cvijanovićeva.

Istakla je da daje punu podršku rukovodstvu Srbije u svim njihovim naporima na zaštiti Srba na Kosovu i Metohiji, kao i interesa države Srbije. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()