CIK dostavila kandidatske liste: Ko će u Dom naroda PS BiH?

Opozicija traži transparentniji izbor delegata u Dom naroda Bosne i Hercegovine, jer se glasanje vrši tajno

25.11.2022. 10:49
  • Podijeli:
Dom naroda foto Armin Durgut:PIXSELL-1668967361126.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine dostavila je Narodnoj skupštini Republike Srpske ovjerene kandidatske liste za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda.

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Saše Grbića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda:

1. Vojin Mijatović

2. Aleksandar Vuković

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Igora Žunića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda:

1. Sredoje Nović

2. Danijela Mrda

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Ranke Perić Romić za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda:

1. Snježana Novaković Bursać

2. Veljko Marić

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Denisa Šulića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda:

1. Boško Tomić

2. Mladen Popović

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Mladena Ilića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda:

1. Radovan Kovačević

2. Nebojša Šešlija

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika narodnog poslanika Anje LJubojević za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda:

1. Nikola Špirić

2. Miloš Lukić

Ovjerena je kandidatska lista PDP – Partije demokratskog progresa za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda:

1. Nenad Vuković

2. Dragan Milanović

3. Jelena Elčija Jovanić

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Milana Radovića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda:

1. Želimir Nešković

2. Tamara Evđić

3. Stefan Ignjatović

Prva Posebna sjednica Narodne skupštine, na kojoj će biti birani delegati za Dom naroda Bosne i Hercegovine, potpredsjednici NSRS i delegati u Vijeću naroda Republike Srpske biće održana u srijedu u 12:00. 

Trebala je ranije biti održana, ali je zbog kašnjena CIK BiH prolongirana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()