Američka senatorica Shaheen: Proces glasanja teče bez problema

"U Sarajevu sam bila mnogo puta, volim ovu zemlju i stalo mi je da cijeli proces glasanja prođe na najbolji mogući način", kazala je

02.10.2022. 09:20
  • Podijeli:
Jeanne_Shaheen_glasanje_foto_Twitter-1664695245026.webp Foto: Twitter

Američka senatorica Jeanne Shaheen, koja danas boravi u posjeti Bosni i Hercegovini, posjetila je jutros biračko mjesto u Drugoj gimnaziji u Sarajevu.

Kazala je da je vrlo sretna što je stigla u Sarajevo i što ima priliku da učestvuje u posmatračkoj misiji OSCE-a.

"U Sarajevu sam bila mnogo puta, volim ovu zemlju i stalo mi je da cijeli proces glasanja prođe na najbolji mogući način", kazala je.

Tvrdi da proces glasanja teče bez problema te je izrazila nadu da će tako ostati do kraja dana.

Američki ambasador u Bosni i Hercegovini Michael Murphy i Shaheen će u toku dana posjetiti još nekoliko biračkih mjesta, Gimnaziju Dobrinja u Sarajevu te Elektrotehnički fakultet i Srednju školu "28. juni" u Lukavici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()