Njemačka legenda oplela po Ronaldu: Pokazao je svoje pravo lice, sve se i dalje vrti samo oko njega

Podsjetimo, Portugal će u četvrtfinalu Eura igrati protiv Francuske u subotu

04.07.2024. 07:29
  • Podijeli:
euro 2024, jan oblak, kristijano ronaldo - 1 jul 2024 - profimedia-6683a220ed0b9.webp Foto: Profimedia

Portugal je nakon lutrije penala bio bolji od Slovenije, ali i dalje se priča o produžetku gdje Cristiano Ronaldo nije realizirao udarac s bijele tačke.

Slavni Portugalac je, naime, u 105. minuti promašio kazneni udarac, odnosno bolje rečeno da mu ga je obranio Jan Oblak. Nakon toga Cristiano Ronaldo se – rasplakao, a svoje mišljenje o tome dao je nekadašnji njemački as Dietmar Hamann.

“Moram priznati da sam i ja povjerovao da je Cristiano Ronaldo postao timski igrač više nego što je to bio prije. I ja sam povjerovao u te gluposti, ali mislim da je opet pokazao svoje pravo lice”, rekao je Hamann za irsku televizijsku kuću RTE te nastavio:

“Kad je počeo plakati nakon što nije iskoristio kazneni udarac na polovici produžetka u tom trenutku sam pomislio kako se sve i dalje vrti oko njega.”

Podsjetimo, Portugal će u četvrtfinalu Eura igrati protiv Francuske u subotu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()