Nevjerovatni detalji smrti navijača AEK-a: Ubio ga njegov prijatelj?

Prema izvještaju sa obdukcije 29-godišnjak je umro od posljedica krvaranje usljed pucanja arterija

10.11.2023. 20:24
  • Podijeli:
aek atina reuters-64d22b0089bb7.webp Foto: Reuters

Sumnje da je Mihalisa Kacurisa, navijača atinskog AEK-a, ubio navijač AEK-a, dobijaju sve više argumenata.

Naime, hrvatski portal 24sata.hr objavio je izvještaj sa obdukcije Mihalisa koji ide u prilog tezi da je nesrećni navijač ubijen nehotice i to od strane njegovog druga?!

Prema izvještaju sa obdukcije 29-godišnjak je umro od posljedica krvaranje usljed pucanja arterija.

"Izgled rana ukazuje na korišćenje rezanog instrumenta", piše u izvještaju sa obdukcije.

Rana je bila duboka šest do sedam centimetara.

"Dubina rane u kombinaciji s tokom traumatskog kanala unutar mišićne mase, snažno pokazuju ozbiljnost traume tupim predmetom", navodi se u izvještaju.

Svi ti detalji, kao i činjenica da je DNA analiza pokazala da na nožu nema tragova osumnjičenih navijača Dinama, ukazuje da je ovo ubistvo počinjeno upravo od strane navijača AEK-a sa inicijalima A.K. koji je nehotice ubo svog prijatelja.

Hrvatski mediji spekulišu da bi se određen dio huligana Dinama uskoro mogao da nađe na slobodi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()