Zašto biti dio 10. Sarajevo Marketing Summita?

Sarajevo Marketing Summit je najveći godišnji događaj u BiH, koji već deset godina na jednom mjestu okuplja vodeće stručnjake iz poslovnog svijeta, marketinga i komunikacija

Autor: PR tekst
09.10.2023. 17:21
  • Podijeli:
Kapadokija una gradske priče-652417d876dfa.webp Foto: Una

Sarajevo Marketing Summit je najveći godišnji događaj u BiH, koji već deset godina na jednom mjestu okuplja vodeće stručnjake iz poslovnog svijeta, marketinga i komunikacija. Sve ove godine primarni cilj konferencije je edukacija, prezentiranje inovacija i razvitak tržišta u skladu sa evropskim i svjetskim trendovima, kako bi se adekvatno ispratile promjene u ponašanju potrošača, primijenile nove tehnologije, postigli bolji rezultati...

U dva dana programa više od 20 marketinških stručnjaka predstavit će najnovije trendove, istraživanja i dobre prakse, pomoću kojih svaki biznis i marketing sektor može da unaprijedi svoje poslovanje, poveća prodaju i na učinkovit i precizan način komunicira sa svojom publikom.

Donosimo vam nekoliko razloga zašto je važno prisustvovati Sarajevo Marketing Summitu:

Inspirirajući govornici: Renomirani govornici i stručnjaci iz različitih sektora marketinga dijelit će svoje priče uspjeha, izazove s kojima su se suočavali i kako su ih prevladali. Njihove priče će vas motivirati i inspirirati.

Bogat program: Učesnici će naučit o najnovijim trendovima, strategijama i alatima koji će vam pomoći da unaprijedite svoj marketing i da budete korak ispred konkurencije. Pažljivo će biti prezentirane promjene u preferencijama, potrebama i ponašanju potrošača, što značajno utječe na tržište i industriju.

Jačanje poslovnih kontakata: Sarajevo Marketing Summit mjesto je susreta stručnjaka iz najjačih kompanije iz BiH i regiona. Bit će ovo prilika da upoznate kolege s različitih tržišta, razmijenite iskustva i stvorite kontakte koji vam mogu pomoći u budućim projektima.

Svoje mjesto već je rezerviralo više od 350 učesnika. Ne propustite priliku da budete dio ovog posebnog događaja. Pripremite se za buduće izazove i prilike u svijetu marketinga.

Registracija i kotizacija na www.marketing-summit.ba

Organizator konferencije je marketinška agencija Altermedia.

Projekat podržali:

VIZUAL SPONZORA
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()