Iskusni golman produžio ugovor sa Mančester junajtedom

skusni golman Tom Hiton potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom

03.07.2024. 13:29
  • Podijeli:
manchester_united - reuters-1669184212115.webp Foto: Reuters

Iskusni golman Tom Hiton potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom.

Ovaj 38-godišnji golman je trenutno u svojoj drugoj fazi karijere u klubu, nakon što je prvobitno prošao kroz Akademiju kao mladi igrač.

Nakon što se ponovo pridružio klubu 2021. godine, Hiton je konačno debitovao za svoj omiljeni tim protiv Jang Bojsa u UEFA Ligi prvaka te godine. Također je nastupao u pobjedama u Liga kup-u protiv

''Oduševljen sam što ću nastaviti svoj boravak u klubu iz snova,'' rekao je Heaton za klupske medije.

Pa je nastavio.

''I dalje se osjećam u odličnoj formi i spreman sam da pružim sve što timu bude potrebno tokom nadolazeće sezone. Pored toga što učestvujem na terenu, mnogo učim i van njega za svoje sljedeće korake, šta god oni bili. Prije svega, želim da pomognem timu da nastavi s uspjesima koje smo postigli prošle sezone.''

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()