Veliki uspjeh za Jahorinu

Čestitali Srpskoj federaciji kompanijskog sporta

Autor: PR tekst
29.06.2023. 14:35
  • Podijeli:
OC Jahorina YT-646c79f1aca5b.webp Foto: Youtube/PrintScreen/Olimpijski centar Jahorina

Iz Olimpijskog centra Jahorina čestitali su danas Srpskoj federaciji kompanijskog sporta i njenom predsjedniku Velizaru Đeriću na imenovanju tima iz Srbije kao trećeg člana Evropske federacije sporta. 

"Ova prestižna federacija broji 26 zemalja i više od 7000 članova, čime se stvara snažna mreža saradnje i promovisanja sportskih vrijednosti širom Evrope. Pored toga Jahorini je ukazana posebna čast izborom za domaćina narednog samita Evropske federacije sporta, kome će prisustvovati 2000 ljudi", saopšteno je iz centra.

OC Jahorina, dodaje se, ponosno ističe svoj značajan doprinos za pomenuto imenovanje. 

"Ova izuzetna prepoznatljivost i priznanje samo su potvrda predanog rada i stručnosti u oblasti sporta. Prisustvo srpskog tima u ovoj važnoj federaciji je od vitalnog značaja za daljni razvoj sportskih aktivnosti, kao i za promociju sportskih vrijednosti i principa među mladima. Prisustvo i angažman sigurno će doprinijeti jačanju evropske sportske zajednice i stvaranju inspirativnog okruženja za razmjenu znanja i iskustava među članicama federacije", navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra Jahorina iskazana su i očekivanja da će Srpska federacija kompanijskog sporta i ove godine, kao što je to činila i prethodnih godina posjetiti Jahorinu.

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić je rekao kako je riječ o priznanju od izuzetnog značaja za razvoj sporta u našoj regiji. 

"Godine predanog truda i zalaganja dale su rezultate. Izuzetno sam ponosan na činjenicu da je Olimpijski centar Jahorina svih ovih godina bio neizostavna podrška srpskom timu. Naša vrata su uvijek otvorena za članove Srpske federacije komanijskog sporta, mogu da računaju na našu bezrezervnu podršku i gostoprimstvo tokom realizacije svih svojih aktivnosti i ciljeva. Uvijek nam je drago sarađivati s ambicioznim ljudima koji djeluju za kolektivno dobro. Još jednom  im čestitam na postignutom rezultatu i želimo im uspješan rad u okviru Evropske federacije sporta", poručio je Ljevnaić.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()