UKC Republike Srpske ostao bez grijanja!

Zbog kvara na kotlovnici objekti UKC RS ostali bez grijanja, bolesničke sobe se zagrijavaju na alternativne načine

30.11.2022. 10:58
  • Podijeli:
ukc-rs-foto-o.matavulj.jpg

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske ostali su bez grijanja zbog kvara na kotlovnici!

Kako navode u UKC radi se o objektima koji su smješteni na Paprikovcu u Banjaluci.

"Po evidentiranju ovog tehničkog kvara preduzete su sve neophodne radnje kako bi se isti što prije otklonio. Važno je da naglasimo da nastojimo da na najbolji mogući način premostimo period do finalnog otklanjanja kvara koristeći alternativne načine zagrijavanja bolesničkih soba, ambulanti i ostalih prostorija svih organizacionih jedinica u našoj ustanovi", saopštio je UKC RS.

Dodaju da se radi o dugogodišnjem problemu zastarjelih kotlova, te da su se nekoliko godina ulagali napori za raspisivanje međunarodnog tendera za rekonstrukciju, dogradnju/izgradnju, opremanje zgrade Tehničko-ekonomskog bloka, što će rezultirati potpisivanjem ugovora sa izabranim izvođačem radova u ponedjeljak 5. decembra 2022. godine.

"Ovaj problem je davno identifikovan, ali zbog izuzetno kompleksnog usaglašavanja tenderske dokumentacije u skladu sa evropskim standardima, implementacija ovog projekta nije mogla da počne do sada", navode u UKC RS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()