Romantika na Jahorini: Mladić iz Dubaija zaprosio djevojku iz BiH

Mladić je čak u jednom trenutku "izgubio" prsten odnosno ispala mu je kutija dok su prilazili postavljenom natpisu.

14.01.2024. 20:57
  • Podijeli:
Prosidba-65a4287edcdf7.webp Foto: Screenshot

Posjetioci Jahorine imali su priliku prisustvovati romantičnim scenama u blizini hotela Termag, gdje je organizovana prosidba uz balone i prskalice.

Naime, djevojku koja je iz Sarajeva, a već godinama radi i živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Dubaiju je zaprosio njen partner, koji je takođe iz Dubaija.

Kod hotela Termag postavljen je natpis "Marry me" (eng. udaj se za mene), a do njega su vodila svjetla postavljena u snijegu. Tu su bili i baloni, kao i prskalice koje su doprinijele romantičnoj atmosferi.

Mladić je čak u jednom trenutku "izgubio" prsten odnosno ispala mu je kutija dok su prilazili postavljenom natpisu.

Djevojka je bila prilično iznenađena, a prosidbi su pored njihovih prijatelja prisustvovali i mnogi gosti koji su se zatekli u blizini hotela.

Djevojka je pristala, a mladić je oduševljeno viknuo: "She said yes" (eng. rekla je da).

Video možete pogledati ovdje.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()