Robertu Dacešinu nova nagrada stigla iz Los Angelesa

Sada je dobio nagradu iz Log Angeleasa i tako dokazao da je jedan od svijetlih primjera kako se voli i promoviše svoja zemlja

23.10.2023. 10:48
  • Podijeli:
Robert Dacešin_FB-64a06d636d838.webp Foto: FAcebook

Svjetski putnik, Banjalučanin Robert Dacešin, dobio je novu nagradu za video u kojem promovira domovinu Bosnu i Hercegovinu.

Sada je dobio nagradu iz Log Angeleasa i tako dokazao da je jedan od svijetlih primjera kako se voli i promoviše svoja zemlja.

"Iako je nagrada za film, kako za prvi prošlogodišnji tako i za ovaj najnoviji koji se takmiči ove godine, zaista bilo mnogo, svaki put kad stigne naredna, ja se obradujem kao da je prva. Pomislim i na to da li da ne objavljujem, jer možda već polako postajem dosadan, ali mi zaista bude žao, jer sve ove nagrade smatram našim zajedničkim. I vi ste kao gledaoci mnogo pomogli u njihovoj promociji svojim dijeljenjem i komemtarisanjem. Pomogli ste da se čuje za našu zemlju, da neko ko nije ni znao da postojimo sada ima želju da nas posjeti. I evo, stigla je još jedna nagrada, iz dalekog Los Anđelesa! Svaka mi je jednako draga i bitna i svaka završi na polici koja se već sad polako puni trofejima i plaketama, a kako ona raste raste i moja želja da još više snimam i stvaram, i da se zajedno borimo na takmičenjima i našu zemlju i gradove predstavljamo u najboljem mogućem svjetlu", napisao je Dacešin.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()