Pune ruke posla za Hitnu pomoć: Poledica "lomila" ruke i noge

"Preduzeće `Komunalno` u narednom periodu trudiće se da proširi opseg svog djelovanja i na sve moguće načine pomogne i olakša kretanje svih građana opštine Pale", poručio je Bejatović.

03.02.2024. 17:53
  • Podijeli:
poledica pixabay-656cb64116a9f.webp Foto: Pixabay

Na području opštine Pale u prethodna dva dana zbog niske temperature vazduha i poledice javio se veći broj pacijenata sa povredama ekstremiteta, rečeno je u Službi hitne pomoći.

"Prije par dana kada su bili jaki minusi dešavali su česti padovi i lomovi. To su bile povrede ruku, noge, glave, imali smo i šivenja", navode iz ove službe.

U Službi hitne pomoći kažu da su pacijente srednje i starije dobi upućivali i u Bolnicu "Srbija" u Istočno Sarajevo.

Vršilac dužnosti direktora Komunalnog preduzeća Pale Dragan Bejatović rekao je da do sada nisu dobijali prijave i žalbe građana na eventualne povrede na pješačkim zonama. On je istakao da je prohodnost na svim pješačkim zonama, oko 27 kilometara koliko po programu "Komunalno" preduzeće održava, u potpunosti obezbijeđena, stepeništa očišćena, a šetalište posipano frakcijom-pijeskom cijelom njegovom dužinom.

"Preduzeće `Komunalno` u narednom periodu trudiće se da proširi opseg svog djelovanja i na sve moguće načine pomogne i olakša kretanje svih građana opštine Pale", poručio je Bejatović.

On je objasnio da njihovo preduzeće nije zaduženo za čišćenje privatnih posjeda, ulaznih stubišta i stepenica, trotoara zgrada zajednice etažnih vlasnika, prilaza zgradama, javnim institucijama, privatnim preduzećima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()