Poznat termin dženaze Selme Baluković koju je usmrtio partner u Lipnici: Iza nje ostala djeca, majka, brat

Selma Baluković je bila članica Udruženja distrofičara TK, a jedno vrijeme je obnašala i funkciju predsjednice udruženja

24.02.2024. 14:40
  • Podijeli:
Selma Baluković_foto_PrtSc-65d9b928af0ba.webp Foto: PrtSc

Selma Baluković koju je 21. februara usmrtio partner Erno Szabo-Csaki u mjestu Lipnica kod Tuzle, biće ukopana u nedjelju na mezarju u Planama.

Dženaza će biti obavljena ispred džamije u Plana u 12 sati.

Iza Selme su ostali majka, sin i kćerka, brat te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Imala je 48 godina.

Njen partner je nakon što je usmrtio, pokušao izvršiti samoubistvo. Trenutno je na jedinici intenzivne njege u UKC Tuzla gdje mu je izvršena operacija zbog povreda u abodmenu.

Inače, Selma Baluković je bila članica Udruženja distrofičara TK, a jedno vrijeme je obnašala i funkciju predsjednice udruženja. Za nju su imali riječi hvale.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()