Pogledajte kako stoji staklo u prolazu do banjalučkog “Delta Planeta”

Kroz ovaj prolaz svakodnevno prolazi veliki broj ljudi

05.04.2023. 13:11
  • Podijeli:
foto Banjaluka com (1)-642d5741c0a16.webp Foto: Banjaluka.com

U podzemnom prolazu kod tržnog centra “Delta Planet” staklo samo što se nije sasulo na pješake.

Upozorila je na ovo Banjalučanka Dragana B. koja je portal Banjaluka.com poslala fotografije, na kojima se vidi da je staklo iznad podzemnog prolaza u jednom dijelu oštećeno i time ugrožava bezbjednost svih pješaka, koji svakodnevno koriste ovaj prolaz.

“Evo kako izgleda prolaz kojim svaki dan prolaze hiljade ljudi, djeca i majke sa bebama, pa se pitam kada će neko iz Grada popraviti ovo staklo, koje samo što se nije sasulo na nekoga, a to će se desiti svaki čas”, kaže ova Banjalučanka.

Takođe, dodala je da o prljavštini prolaza bolje i da ne govori.

“To je tek sramotno. Sramota za Grad u kome je bezbjednost prolaznika ugrožena”, rekla je ona.

Podsjećamo, u blizini tržnog centra “Delta Planet”, u novoj multifunkcionalnoj dvorani, koja se još uvijek gradi, uskoro će se održati teniski turnir “Srpska Open”, koji će “dovesti” i mnogobrojne turiste u grad, pa se građani nadaju da će uskoro ovaj problem sa prolazom biti riješen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()