Počinje rušenje Palasa: Stanivuković poručuje - snovi se ostvaruju

"Banjaluka je u deceniji gradnje", kaže Stanivuković

27.02.2023. 13:02
  • Podijeli:
hotel-Palas (1)-63fc9b9f574f8.webp Foto: Grad Banjaluka

Gradonačelnik najavio značajan projekat.

"Mi smo trenutno u deceniji gradnje. Najveći projekti se realizuju upravo ove godine", poručio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, najavljujući rušenje i izgradnju hotela „Palas“.

Dodao je da će se banjalučki san o najljepšem hotelu konačno ostvariti.

"Završen je projekat rušenja i izgradnje hotela „Palas“. To znači da u ćemo veoma uskoro, kao što vidite kranove na lokaciji kod buduće dvorane u parku „Mladen Stojanović“, vidjeti i ovdje, na ovom lokalitetu. Banjalučki san o najljepšem hotelu će se konačno ostvariti, a noćna mora o ruglu u centru grada će biti završena, na zadovoljstvo svih sugrađana", rekao je gradonačelnik.

Poručio je kako jedva čeka dan kad će doći i ključni ljudi kompanije „Cepter“ i započeti ovaj izuzetno značajan projekat, koji je vrijedan više od 60 miliona KM .

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()