Počinje 25. Međunarodni sajam privrede u Mostaru

Sajam će biti otvoren do subote, 20. aprila

16.04.2024. 09:34
  • Podijeli:

U Mostaru će danas biti otvoren 25. Međunarodni sajam privrede kojem će prisustvovati i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i brojni drugi zvaničnici iz regiona.

Direktor Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak izjavila je da se na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji predstavlja 800 izlagača iz 30 zemalja regiona i EU.

Bošnjakova je navela da su sajamski kapaciteti popunjeni prije više od dva mjeseca, te da iz Hrvatske dolazi više od 40 firmi, a svoje štandove imaju i preduzeća iz Mađarske, Srbije, Izraela, Turske, Italije i Austrije.

Na Mostarskom sajmu tradicionalno se predstavljaju proizvodi iz metalske i građevinske, poljoprivredne, prehrambene, automobilske i drugih industrija, kao i sektor usluga, od bankarstva do turizma.

Tokom trajanja sajma biće održane i podsajamske manifestacije, sajam turizma, sajam vina, IT tehnologija, a planirani su i međunarodni poslovni susreti.

U okviru bogatog propratnog programa biće priređeni modni dani, brojne radionice o različitim temama, sajamski kvizovi i slično.

Sajam će biti otvoren do subote, 20. aprila.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()