Otvoren račun posebnih namjena za pomoć porodici Terzić iz Mokrog

U požaru su izgorjeli kompletno prizemlje i sprat lijevog dijela dupleksa kuće

17.01.2024. 09:55
  • Podijeli:
požar_pale_srna -65a6302f4d93d.webp Foto: Srna

Opština Pale pozvala je sve ljude koji žele da pomognu porodici Terzić iz Mokrog, kojoj su u požaru u porodičnoj kući stradala dva člana, da uplate vrše na posebno otvoren račun.

Uplate se mogu izvršiti na broj 5620128118773322 kod NLB banke sa naznakom "Za pomoć porodici Terzić".

U požaru koji se desio prije dva dana u porodičnoj kući u naselju Karađorđevo u Mokrom, opština Pale, smrtno su stradale tridesettrogodišnja majka i osmogodišnja kćerka.

U požaru su izgorjeli kompletno prizemlje i sprat lijevog dijela dupleksa kuće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()