Oglasili se iz škole povodom pokušaja ubistva: Nije bilo prijetnji, učenik nije pokazao znakove nasilja

Sve se desilo na odmoru

29.05.2024. 12:20
  • Podijeli:
škola Behaudin Selmanović_foto_UNA2-6656080f435e1.webp Foto: UNA

Iz Osnovne škole  "Behaudin Selmanović" ističu da su povodom nemilog dešavanja odmah juče poduzeli sve  mjere za rješavanje krizne situacije, ali u skladu sa zakonom.

"U toku malog odmora između dva časa, jedan učenik devetog razreda je nanio ozljede drugom učeniku oštrim predmetom. Povrijeđenom učeniku je hitno ukazana prva pomoé, a potom je učenik hospitalizovan na KCUS gdje se i trenutno nalazi, a informacije kojima mi raspolažemo ukazuju da je van životne opasnosti. Učenik koji je nanio povrede svom drugu, do sada nije iskazivao nikakve oblike neprimjerenog ponašanja, a prema saznanjima kojima raspolažemo nije upućivao prijetnje
drugim učenicima", objašnjavaju u školi.

Istvoremno dodaju da svi zaposleni kao i uprava JU O$ "Behaudin Selmanovic", iskreno žale zbog ovog nemilog događaja,
te ée u narednom periodu i dalje nastaviti sa svim aktivnostima kako bi spriječili ovakve ili slične događaje.


"A, najvažnija aktivnost je jačanje partnerstva između škole-učenika-roditelja", zaključuju na kraju u školi.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()