Od 1. oktobra: Aerodrom Sarajevo više ne radi tokom noći

Direktor Aerodroma Sarajevo Alan Bajić je rekao da postoji mogućnost da ponovo otvore aerodroma 24 sata na proljeće, a što će ovisiti o interesu avio kompanija

06.11.2023. 17:28
  • Podijeli:
aerodrom sarajevo screenshot 12-652d36351c08e.webp Foto: Aerodrom Sarajevo

Od 1. oktobra Aerodrom Sarajevo više ne radi 24 sata na dan.

Direktor Aerodroma Sarajevo Alan Bajić je rekao da postoji mogućnost da ponovo otvore aerodroma 24 sata na proljeće, a što će ovisiti o interesu avio kompanija.

Temeljem novih procedura i dozvola koje ja Aerodrom uspio dobiti, ovo je sada moguće i aerodrom se može otvoriti za 24-satne operacije u bilo kojem momentu.

Bajić je za Zamaaero demantovao objavu da je Air Serbia zatražila da leti noćne letove ove zime i time poveća broj frekvencija na 10 sedmično i da je bila odbijena.

Naglašava da to nije istina i da Air Serbia tako šta nije zatražila nego će i dalje operirati 7 sedmičnih letova (svakodnevno u 2. talasu).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()