Oboreno stablo na putu Tuzla – Sarajevo trenutno blokiralo saobraćaj

Posebno se skreće pažnja na puteve na području Unsko-sanskog kantona

26.02.2023. 10:51
  • Podijeli:
Stablo_Sarajevo_Tuzla_foto_Tuzlanski.ba-63fb286ab77ed.webp Foto: Tuzlanski.ba

Zbog novih sniježnih padavina koje su tokom noći i jutra zahvatile veći dio Bosne i Hercegovine, jutros se vozi po zasniježenom kolovozu.

Posebno se skreće pažnja na puteve na području Unsko-sanskog kantona, kao i na šire područje Srebrenika, Gradačca, Olova, Kladnja i Skender Vakufa.

A zbog ugaženog snijega otežano je saobraćanje i na putevima: Donji Vakuf-Turbe (Komar), Tarčin- Bradina (Ivan Sedlo), Sarajevo-Rogatica (Romanija) i Trnovo-Foča (Rogoj). U tim krajevima na dionicama u višim predjelima preporuka je korištenje lanaca za teretna vozila. Ekipe putnih službi nalaze se na terenu i obavljaju neophodne intervencije. Zabilježena je i obustava saobraćaja u oba putna pravca usljed pada stabla ne cestu:

“Put Tuzla-Sarajevo trenutno je blokiran zbog pada stabla preko puta. Ovo je dionica u kanjonu ispod Crijevčića.” napisao je korisnik koji je podijelio fotografiju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()