Netflix snima na UKC-u Republike Srpske

Riječ je o operacijama koje se ne izvode niti u jednom centru u Evropi.

18.04.2023. 10:51
  • Podijeli:
ukc-rs-foto-o.matavulj.jpg

Vodeći svjetski hirurg Dijego Gonzalez Rivas iz Španije, pionir i promoter minimalno invazivne grudne hirurgije, posjetiće danas Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske (UKC RS) zajedno sa ekipom Netflix-a.

Naime, najpoznatiji svjetski provajder medijskih usluga i produkcijska kuća Netflix snima dokumentarni film o doktoru Rivasu i pratiće čuvenog hirurga tokom izvođenja torakoskopskih operacija u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, a riječ je o operacijama koje se ne izvode niti u jednom centru u Evropi.

Tokom ovog hands-on treninga Dijego Gonzales Rivas će zajedno sa ljekarima Klinike za torakalnu hirurgiju na čelu sa doktorom Markom Kantarom izvesti četiri hirurška zahvata, pišu Nezavisne.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()