Ko nije još uvijek otišao na odmor bez brige: Poznati meteorolog otkrio prognozu za septembar

Ljetu nije kraj iako nam je stigao septembar.

03.09.2023. 12:53
  • Podijeli:
parasol-4347277-kisobran-sunce-zracenje-leto-vreme-pixabay.jpg

Nedim Sladić, napoznatiji bh. meteorolog na školovanju u Velikoj Britaniji na Facebooku je objavio lijepu vijest za sve.

Ljetu nije kraj iako nam je stigao septembar.

“Bez brige – oni koji to još nisu učinili, imate sasvim dovoljno vremena da svoj godišnji odmor na moru iskoristite, vjerovatno u manjoj gužvi i sigurno u ugodnijem atmosferskom ozračju nego što je većina ekipe iskusila ljetujući u julu i augustu.

More je i dalje toplo – širokopojasno na vrijednostima oko 25 ili 26 °C, zrak na 28 do 31 °C, a sunca napretek. Septembar zaista treba da bude idealan mjesec za odmor. Disclaimer: najlijenija sam osoba upravo u ovom mjesecu od 2015″, piše Sladić.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()