Ko je Sarajka koja se pojavljuje u reklami za Svjetsko prvenstvo u Kataru

Antea je glavno lice reklamne kampanje čuveni Qatar Airways za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra

08.11.2022. 22:34
  • Podijeli:
Antea Hofman_Qatar Airways-1668005561773.webp Foto: Qatar Airways

Bliži nam se Svjetsko prvenstvo u Kataru, čekaju nas mnoge spektakularne utakmice i puno zabave, ali i lijepih djevojaka bez kojih ovaj sport ne bi bio isti.

Ovih dana na skoro svim televizijima i portalima kreće kampanja za World Cup 2022. Za manje od dvije sedmice počinje najveći svjetski sportski događaj u ovoj godini - nogometni Mundijal u Kataru.

Mnogi su uvjereni da će ovo biti najbolje organizirano Svjetsko prvenstvo. Jedini problem je što nema Bosne i Hercegovine, ali na najvećim svjetskim digitalnim plaformama se posljednjih dana objavljuje snimak sa jednom Sarajkom - Anteom Hoffmann.

Antea je glavno lice reklamne kampanje čuveni Qatar Airways za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra upravo u Kataru.

Lijepa Antea je prije nekoliko godina iz Sarajeva otišla u Katar, gdje radi kao stjuardesa u Qatar Airwaysu, koji je generalni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva u Katru 2022.

Kako smo uspjeli saznati, Antea je prošle godine magistrirala na Pravnom fakultetu u Sarajevu, a diplomirala je 2018. godine, Otac joj je Svevlad Hoffmann, glavni inspektor i savjetnik direktora Granične policije BiH. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()