Ima još dobrih ljudi: Rajko Malkić iz Laktaša donirao brašno Mozaiku prijateljstva

U razgovoru nije mogao da sakrije svoju nevjericu da pored toliko proizvedene hrane naša javna kuhinja funkcioniše isključivo u zavisnosti od donacija dobrih ljudi

03.03.2023. 08:42
  • Podijeli:
rajko-malkic-naslovna-64018ee6f2f70.webp Foto: Mozaik prijateljstva/GlasLaktaša

Humanitarna organizacija ”Mozaik prijateljstva” iz Banjaluke, u okviru koje se nalazi i javna kuhinja, saopštila je danas da je Rajko Malkić iz Laktaša donio 50 kg pšenice i 60 kg pšeničnog brašna koje je lično samljeo za korisnike javne kuhinje.

”Proveli smo kratko vrijeme u prijatnom razgovoru i oduševili se količinom dobrote i saosjećanja koje ovaj čovjek posjeduje. I sa toliko godina njemu nije bilo teško da prvo zasije, a kasnije požanje pšenicu, samelje je i onda je iz Lijevče polja doveze do nas. U razgovoru nije mogao da sakrije svoju nevjericu da pored toliko proizvedene hrane naša javna kuhinja funkcioniše isključivo u zavisnosti od donacija dobrih ljudi. Samo kratko je prokomentisao: ”Žalosno ali istinito”.  Veliko hvala, veliki čovječe, da si ti nama živ i zdrav i još mnogo usjeva posijao i požeo”, saopšteno je iz ”Mozaika prijateljstva”, prenio je Glas Laktaša.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()