Gazda radniku poklonio Golfa 6 za deset godina rada

Džaferović, dugogodišnji zaposlenik i pouzdan član tima

06.10.2023. 22:50
  • Podijeli:
golf_poklon_CH Cropped-652057cc3efbe.webp Foto: Crna Hronika

U Srebreniku, u sklopu firme za preradu i ugradnju lima “Bekrić d.o.o.”, desila se inspirirajuća priča koja će vam vratiti vjeru u nesebičnost i zahvalnost. Adnan Bekrić, vlasnik ovog uspješnog preduzeća, odlučio je iznenaditi jednog od svojih najvrijednijih radnika, Edmira Džaferovića, na jedan nevjerojatan način.

Džaferović, dugogodišnji zaposlenik i pouzdan član tima, nije samo obavljao svoj posao temeljito, već je uvijek išao korak dalje kako bi pomogao tvrtki da raste i razvija se. Njegova predanost, stručnost i radna etika istaknuli su ga kao izvanrednog radnika.

U znak zahvalnosti za sve što je Džaferović učinio za firmu “Bekrić d.o.o.”, Adnan Bekrić, vlasnik firme, donio je odluku koja će zasigurno ostati urezana u sjećanju svih prisutnih. Na posebnom okupljanju u prostorijama firme, pred nekoliko zaposlenika i kolega, Bekrić je uručio je ključeve prekrasnog automobila Volkswagen Golf 6 Edmiru Džaferoviću, te mu je poklonio i bon u iznosu od 1000 KM na benzinskoj pumpi “Bingo petrol”, koja je dio grupacije “Bingo d.o.o.” piše StudioD.

Edmir Džaferović naš je vjerni zaposlenik od prvog dana – sa nama je već deset godina. Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Ovim skromonim poklonom odajemo priznanje njegovom doprinosu za uspjeh naše firme. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima.. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Ponosni smo što u našem timu imamo nekog poput njega”, rekao je gospodin Bekrić tokom emotivnog trenutka predaje ključeva.

Emocionalni Edmir Džaferović nije mogao sakriti svoje iznenađenje i radost. “Ovo je nevjerojatan dar, i ne znam što reći. Hvala, gospodine Bekrić. Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju”, istaknuo je Džaferović.

Ovaj nesebičan čin Adnana Bekrića i gesta zahvalnosti prema Edmiru Džaferoviću svakako će ostati zapamćeni kao primjer kako se dobar rad i predanost prepoznaju i nagrađuju u poslovnom svijetu. Osim što je dobio automobil, Edmir je dobio i snažnu potvrdu da njegov trud vrijedi.

Cijela priča podsjeća nas na važnost prepoznavanja i nagrađivanja izvanrednih zaposlenika u svim sferama života. Adnan Bekrić i firma “Bekrić d.o.o.” ne samo da su dobili odanog radnika, već su i pokazali kako zahvalnost i velikodušnost mogu stvoriti pozitivan radni okoliš i osnažiti zajednicu.

Ova inspirirajuća priča iz Srebrenika služi kao podsjetnik da se dobar rad i predanost isplate, i da geste poput ove mogu napraviti veliku razliku u životima ljudi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()