Fehro će sutra ugostiti 500 navijača Crne Gore i pripremiti im "burek sa sirom"

Fahrudin Mešković je kazao da će vrata svog restorana otvoriti za sve navijače Crne Gore prije utakmice protiv BiH u Zenici

22.09.2022. 18:07
  • Podijeli:
Kod_Fehre_foto_FB-1663850046493.webp Foto: Facebook

Poznati ugostitelj Fahrudin Mešković vlasnik restorana "Kod Fehre" u mjestu Lašva kod Zenice sutra će ugostiti više stotina navijača Crne Gore i time ispuniti obećanje pripreme pravog "bureka sa sirom".

Nakon domaćinstva kojeg su Crnogorci priredili za bh. navijače i skandiranja "burek sa sirom" Fahrudin Mešković je kazao da će vrata svog restorana otvoriti za sve navijače Crne Gore prije utakmice protiv BiH u Zenici kako bi im pripremio pravi "burek sa sirom", odnosno, sirnicu.

"Ma nisam se pokajao, nikako. Svjestan bio svega. Moramo činiti dobro, ovo je za BiH i narod, za navijače, da bar na ovaj način gradimo dobre odnose sa zemljama regije. Najavilo nam se oko 500 navijača Crne Gore. Janjetina, piletina, ćevapi, pite, imat će i one svoje pite sa sirom, ali u manjim količinama, ali i burek ispod sača", kazao je Mešković.

Sutrašnje okupljanje navijača "Kod Fehre" osiguravat će veliki broj policijskih službenika, a s ovim je ovaj poznati ugostitelj nastavio odiševljavati bh. javnost.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()