Drvosječa iz BiH postao regionalna senzacija na Tik Toku

Pored sječe drva, Savo je radio i u Boksitu kao utovarivač u jami

13.02.2023. 20:10
  • Podijeli:
Savo Vujadinović_foto_TikTok-63ea457071228.webp Foto: TikTok

Savo Vujadinović iz sela Milići, živi u zaseoku Vujadine skupa sa sinom Ljubinkom i majkom Jelom.

Nerijetko svojim pratiocima navodi da je razveden, te da mu je jedan od glavnih motiva pojave na Tik Toku i pronalazak srodne duše. Svojom spontanošću i jednostavnošću 33-godišnji Savo je brzo prikupio veliki broj pratioca koji gledaju njegove klipove na ovoj društvenoj mreži. Sin Ljubinko sa svega devet godina počeo je voziti automobil, a prije automobila naučio je voziti i traktor.

Iako je deset godina napunio prije svega nekoliko dana već uveliko ovaj mališan ide u šumu te pomaže ocu u teškim i izazovnim poslovima. Ovaj desetogodišnjak ništa manje simpatija na Tik Toku nije prikupio od svog oca, a nerijetko mu sugeriše da svaku djevojku sa kojom “lajva” prethodno upita da li zna da kuha, jer je po njegovim kriterijima upravo snalaženje u kuhinji glavna referenca za dolazak u kuću Vujadinovića, piše Tuzlanski.ba.

Drva koja se tokom sezone nasijeku, voze se u Bijeljinu na pijacu, gdje Savo hladne noći provodi u kamionu i zabavlja svoje pratioce, ali za razliku prethodnih godina kada je bio anoniman, sada odlazak na pijacu izgleda potpuno drugačije.

"Ljudi dolaze da se slikaju sa mnom iz okolnih gradova i mjesta, puna mi je kabina kesa i poklona, neću imati mjesta da prespavam, hvala ljudima što dolaze da se upoznamo", rekao je Savo nakon posljednjeg boravka na pijaci u Bijeljini.

Pored sječe drva, Savo je radio i u Boksitu kao utovarivač u jami. O životu na selu nerijetko kaže da je lijep za sve one koji žele da rade. Obzirom na popularnost i dodatni način zarade preko Tik Toka, Savo još uvijek i ne pomišlja da način zarade motorkom u potpunosti zamijeni sa zaradom sa Tik Toka.

Prije nego što je Savo postao popularan youtube kanal Bosanska sehara snimila je zanimljiv prilog o životu porodice Vujadinović:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()