Divlje životinje dolaze u grad nakon što su ljudi zauzeli njihov prostor

Za veliku brigu nema mjesta, ali oprez je naravno neophodan.

11.06.2024. 21:00
  • Podijeli:

Prije nekoliko dana u naseljenom mjestu, Dobrinja IV lisica je rodila pet malih lisica.

Stanovnici zgrade, kako smo saznali nisu nimali ravnodušni, čak su neki bili i uplašeni, obzirom da se radi o divljim životinjama.

Poznato je da neke lisice znaju imati bjesnilo.

Za veliku brigu nema mjesta, ali oprez je naravno neophodan.

Divlje životinje je najvažnije izbjegavati, jer one u jednom trenutku same odlaze. Naročito je to bitno kada su djeca u pitanju

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()