Cipela otkrila trag: Policajci spasili ženu koja je zalutala u šumi

Žena iz Malog Dubovika se izgubila u šumi, pronađena u kupinama

03.01.2023. 12:05
  • Podijeli:
potraga foto MUP RS-63b40bc7828a0.webp Foto: MUP RS

Policija je spasila 67-godišnju ženu iz Malog Dubovika kod Krupe na Uni koja se juče izgubila u šumi, ali je srećom pronađena nekoliko sati kasnije.

Kako saznajemo žena je otišla od kuće u šumu kako bi donijela zemlju za cvijeće. Usput se izgubila i kada je uhvatila noć više nije mogla da nađe put do kuće. U panici je zapala na nepristupačan teren obrastao kupinama i korovom, gdje ju je policija pronašla.

U PU Prijedor navode da im je 2. januara prijavljeno da se 67-godišnja žena oko 13 časova udaljila od kuće i da se do momenta prijave nije vratila kući, što je zabrinulo njenu porodici.

"Postupajući po prijavi policijski službenici su pretragom terena, oko 19 časova u mjestu Mali Dubovik u lokalnoj šumi na djelimično nepristupačnom terenu obraslim korovom i kupinom pronašli ženu koja se tražeći put do kuće izgubila. Policijski službenici su izvukli ženu, obavijestili porodicu i vratili je na adresu stanovanja", rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Nezvanično saznajemo da su u potragu za njom otišli policajci koji veoma dobro poznaju teren. Dok su tragali po šumi prvo su pronašli njenu cipelu, da bi nedugo nakon toga čuli ženski glas kako doziva pomoć. Ubrzo su je izvukli i odveli je kući.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()