Bosanski Kazanova postaje otac, obje žene trudne: "Ma, je l’ moguće ovo, dajte pite za sve"

Naime, sudeći po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, on će postati otac, pošto su navodno i Fatima i Jana trudne!

05.01.2024. 22:50
  • Podijeli:
Elmedin Karić_Busovaca_zene_foto_Instagram-659844e2ee06c.webp Foto: Instagram/hypebih.ba

Bosanski Kazanova, Elmedin Karić iz Busovače, koji živi sa dvije žene, postaće ponovo otac, pošto su mu obje žene trudne.

Elemedin Karić koji je u žižu javnosti došao prije tri mjeseca usljed činjenice da mimo volje svojih roditelja, kao i roditelja zakonite žene Fatime, doveo i Janu iz Ukrajine, koju je upoznao u Njemačkoj, ponovo je ustalasao region.

Naime, sudeći po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, on će postati otac, pošto su navodno i Fatima i Jana trudne! Podsjećanja radi, on sa Fatimom već ima tri sina.

Kako se vidi na viralnom snimku, njih troje su zajedno gledali testove za trudnoću. Prvo je pozitivan ispao kod Jane, da bi nakon par trenutaka, isti ishod bio i kod Fatime.

“Šta je Fatima? Šta je Fatka?”, čuje se Elemdinov euforičan glas.

Nakon par trenutaka, uzeo je test od Jane, nakon čega je uslijedilo veselje.

Nije prošlo mnogo, i Fatima je izašla iz kupatila sa vijestima da je trudna.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()