Bojan i Slaviša ulovili soma teškog 37,6 kilograma

Na ovogodišnjoj somovijadi učestvovalo je 39 posada i preko 100 takmičara za koje su osigurane novčane nagrade, pehari, medalje i diplome

31.07.2023. 16:05
  • Podijeli:
som radio bileca 23-64c7bacaabb26.webp Foto: Radio Bileca

Bojan Kraljević i Slaviša Radović sa ulovom od 37,6 kg pobjednici su "Bilećke Somovijade 2023" koju organizuje Sportsko ribolovno društvo "Bileća".

Drugo mjesto osvojila je posada Siniša Tepavčević, Senad Kapo i Armin Kovačević sa ulovom teškim 31.4 kg, a treće mjesto pripalo je Bojanu Bojoviću i Stefanu Bojoviću sa ulovom od 26 kg, prenosi Radio Bileća.

Na ovogodišnjoj somovijadi učestvovalo je 39 posada i preko 100 takmičara za koje su osigurane novčane nagrade, pehari, medalje i diplome. Pored sportskog nadmetanja, promocije bilećkog jezera, organizovano je i druženje za sve ribolovce.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()