Aerodrom Tuzla izgubio čak 400.000 putnika, radnje se zatvaraju

Niz ugostiteljskih i trgovačkih objekata nema dovoljno posla da plati radnike i najam prostora

21.06.2024. 16:20
  • Podijeli:
aerdorom-tuzla-foto-aerodromtuzla.jpg

Zbog bitnog smanjenja broj putnika (izgubi će bar 400.000 putnika u godinu dana) na Aerodromu Tuzla ozbiljno pati biznis koji je bio vezan uz aerodrom.

Niz ugostiteljskih i trgovačkih objekata nema dovoljno posla da plati radnike i najam prostora.

Taxi koji je imao povećanje posla od 70 posto radi velikog broja linija i putnika sada nema šta raditi.

Rent’a’car poslovnice su se pozatvarale i ostalo ih je 3-4 od nekada impozantnih 15 različitih poslovnica, izvijestio je avioportal Zamaaero.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()