Kakva nekultura: Navijači Engleske čašama gađali porodice igrača

Konsa je rekao da se ''ovakve stvari dešavaju u fudbalu''.

28.06.2024. 12:12
  • Podijeli:
engleski navijaci AP PhotoAlessandra Tarantino-667047d08f0be.webp Foto: AP PhotoAlessandra Tarantino

Defanzivac reprezentacije Engleske Ezri Konsa rekao je da su porodice i prijatelji reprezentativaca sa svih strana bili gađani čašama nakon remija bez golova sa Slovenijom.


Nekoliko plastičnih čaša bačeno je i u pravcu selektora Gereta Sautgejta koji je aplauzom sa terena pozdravljao navijače.

Ali, prema tvrdnjama Ezrija Konse, porodice i prijatelji igrača prošli su mnogo gore. On je takođe dodao i da igrači znaju da se na meti navijača našao i Sautgejt koji ipak nije o tome govorio sa fudbalerima.

''Svjesni smo toga što se dogodilo, neki od naših članova porodica bili su pogođeni čašama, punim i praznim. Provjerili smo odmah da li su dobro, među tim ljudima ima i dece. I zato uvijek moramo da provjeravamo da li su svi dobro, da im kažemo da je sve u redu i da ne brinu'', rekao je Konsa.

Prema pojedinim tvrdnjama, porodice i prijatelji igrača nisu bili meta zato što ih je neko prepoznao.

Ipak, kada je dobio potpitanje na istu temu, Konsa je rekao da se ''ovakve stvari dešavaju u fudbalu''.

''Moj brat je pogođen čašom, i još nekoliko ljudi. Razgovarao sam sa njim poslije utakmice, rekao je da je sve u redu i da je dobro. Oni nisu sjedili odmah iza gola, ali čaše su stizale sa svih strana. Mi ipak pokušavamo da ne mislimo mnogo o tome i da samo nastavimo dalje'', zaključio je Konsa.

Engleksa u osmini finala igra protiv Slovačke, a taj meč zakazan je za nedjelju u 18 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()