Dodik aplauzima dočekan ispred Suda BiH

Nastavlja se proces protiv predsjednika RS i v.d direktora Službenog glasnika Miloša Lukića

06.03.2024. 12:58
  • Podijeli:

Ispred Suda BiH prisutan je veliki broj građana koji pružaju podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i v.d direktora Službenog glasnika Miloša Lukića.

Inače, na proces su već stigli članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine RS Nenadom Stevandićem i mnogi drugi.

Predmet Miloša Lukića i Milorada Dodika je ranije razdvojen zbog zdravstvenih problema Lukića, ali su za danas dva ročišta zakazana u istom terminu.

Za današnje ročište Tužilaštvo BiH je najavilo kao svjedoke četiri inspektora SIPA-e koji su bili na pretresu u Banjaluci.

Podsjećamo, Milorad Dodik, kao i v. d. direktora Službenog glasnika Miloš Lukić, optužen je za nepoštivanje odluka visokog predstavnika Christian Schmidt, kojeg vlasti u Republici Srpskoj ne priznaju.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()