Dan žalosti zbog pogibije dvije Zvorničanke u Ovčar Banji

Tragedija se dogodila jučer u Srbiji

14.10.2022. 09:00
  • Podijeli:
zvornik-1665730728807.webp Foto: gradzvornik.org

Zbog pogibije dvije Zvorničanke u Ovčar Banji, koje su stradale kada se srušio viseći most, u Zvorniku je danas Dan žalosti.

Naredbu o proglašenju Dana žalosti donio je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović.

Zastave na zgradi Gradske uprave, institucijama i javnim ustanovama u gradu bit će spuštene na pola koplja.

U ugostiteljskim objektima i na javnim mjestima neće se emitovati muzika, dok je obaveza svih lokalnih medija sa područja grada Zvornika da prilagode svoje programske sadržaje Danu žalosti, navodi se u naredbi.

Podsjećamo, dvije žene stradale su jučer kada se srušio viseći most kod Ovčar Banje, u blizini Manastira Jovanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()