Vozio 249,3 kilometara na čas, isključen iz saobraćaja

Protiv dvojice vozača podnesene prekršajne prijave

30.07.2023. 12:25
  • Podijeli:
brzinomjer brzina foto Pixabay-63a9f5f8f0020.webp Foto: Pixabay

Policija u Srbiji isključila je iz saobraćaja dvojicu vozača koji su auto-putem na jugu centralne Srbije vozili po oko 100 kilometara na čas brže od dozvoljenog.

Vozač "bmv-a" /42/ sinoć je kod Vranja vozio brzinom od 249,3 kilometara na čas, na mjestu gdje je ograničenje brzine 130, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Kod Pirota, gdje je brzina kretanja ograničena na 80, vozač "audija" /58/ upravljao je vozilom brzinom od 180,9 kilometara na čas.

Protiv vozača su podnesene prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()