Više povrijeđenih u sudaru dva vozila

Nekoliko lica prevezeno u JZU Bolnica Zvornik, a zbog uviđaja obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica

26.09.2022. 19:53
  • Podijeli:
policija_foto Pixabay.jpg Foto: Foto: Pixabay

Više osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica kada je došlo do sudara dva automobila.

Danijela Madžarević, portparol PU Zvornik, za UNU kaže da je nesreća prijavljena u 18.30 časova.

"Nezgoda se dogodila u mjestu Kušlat, na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica. U nezgodi su učestvovala dva vozila i nekoliko osoba je prevezeno u JZU Bolnica Zvornik, ali zasada nemamo detaljnije informacije o njihovom zdravstvenom stanju", rekla je Madžarević.
Ona navodi da tačne okolnosti i uzrok nesreće zasada nisu poznate.

"Policijski službenici vrše uviđaj. Zbog toga je od 18.30 časova u toku potpuna obustava saobraćaja za sva teretna i putnička motorna vozila, koja će biti na snazi do završetka uviđaja", rekla je Madžarević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()