Ukrali 200 litara dizel goriva iz RiTE Gacko

Policija uočila vozilo i lica N.Š. i V.G. kako istovaraju kanistere

11.02.2023. 14:30
  • Podijeli:
policija rs 02 una-639cb49426a46.webp Foto: UNA

Gatačka policija oduzela je od lica čiji su inicijali N.Š. i V.G. osam kanistera sa po 25 litara dizel goriva za koje se sumnja da je ukradeno iz pogonskih mašina Rudnika i termoelektrane (RiTE) "Gacko".

Nakon operativnih saznanja da je u automobil "golf dva" utovareno više kanistera sa dizel gorivom za koje se sumnja da je otuđeno iz pogonskih mašina RiTE Gacko, policija je preduzela operativno-taktičnu mjeru i uočila vozilo i lica N.Š. i V.G. kako istovaraju kanistere u pomoćni objekat koji koristi N.Š, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

"Izvršenim pretresom kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi lice N.Š. pronađeno je i privremeno oduzeto osam kanistera sa po 25 litara napunjenih tečnošću koja svojim karakteristikama asocira na dizel gorivo i crijevo dužine oko 2,5 metra", navodi se u saopštenju.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je policijskim službencima naložilo da se lica N.Š. i V.G. ispitaju u svojstvu osumnjičenih za počinjeno krivično djelo utaja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()