Uhapšen vozač: Udario u dva maloljetnika i pobjegao

L.T. iz Banjaluke uhapšen zbog sumnje da je u subotu udario i lakše povrijedio dva maloljetna pješaka nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće

19.12.2022. 10:39
  • Podijeli:
policija rs 01 UNA-639cb4802a4d1.webp Foto: UNA

Banjalučka policija uhapsila je L.T. iz tog grada zbog sumnje da je u subotu automobilom "peugeot" udario i lakšte povrijedio dva maloljetna pješaka u Ramićima kod Banjaluke, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

U PU Banjaluka navode da se saobraćajna nezgoda dogodila u 21.15 časova na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor. Vozač je nekoliko sati kasnije identifikovan, pronađen i uhapšen.

"Policiji je 17. decembra prjavljeno da se na magistralnom putu M1 u Ramićima kod Banjaluke dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su pješaci, dva maloljetna lica, zadobila tjelesne povrede dok je vozač automobila "peuogeot" pobjegao s lica mjesta", rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Ona kaže da je vozač identifikovan i uhapšen.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. U toku je rad na predmetu", rekla je Stojanović.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()