Uhapšen u operativnoj akciji "Klik", bio šef obezbjeđenja Igora Crnatka

Joja Praštalo, šef obezbjeđenja ministra, dovodi se u vezu sa izvjesnim Miletom Kalabićem, a on je za Praštala angažovao djevojke za obavljanje prostitucije

21.07.2023. 16:37
  • Podijeli:
sipa_akcija - anadolija-63eba5b5187f3.webp Foto: Anadolija

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jučer su, u sklopu operativne akcije "Klik", uhapsili dva policijska službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, jalvja Klix.ba.

Jedan od uhapšenih je Joja Praštalo, koji je jedno vrijeme bio u obezbjeđenju nekadašnjeg ministra vanjskih poslova Igora Crnadka.

Joja Praštalo, šef obezbjeđenja ministra, dovodi se u vezu sa izvjesnim Miletom Kalabićem, a on je za Praštala angažovao djevojke za obavljanje prostitucije.

Za Praštala nisu određene mjere pritvora dok je drugi uhapšeni službenik, Damir Kovačević, zadržan u pritvoru.

Mjera pritvora predložena je zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogao ometati istragu, prikrivati dokaze, kao i vršiti uticaj na svjedoke ili saučesnike, ponoviti krivično djelo ili završiti započeto.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()