Ubistvo sjekirom: Osumnjičeni sproveden u policiju

Vinko sjekirom ubio Radomira

19.04.2023. 19:57
  • Podijeli:
Ilustracija Foto: UNA
Ilustracija

Vinko Matić (56) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je udarcima sjekirom ubio Radomira Matića (78), rekla je za UNA portal Maja Đaković Vidović, portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

On kaže da se ubistvo dogodilo oko 13 časova u zaseoku Jelići u Donjim Golešima kod Banjaluke.

“Uviđaj na licu mjesta izvršila je dežurni tužilac Gordana Mijatović koja je naložila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti krivičnog djela. Naložena je i obdukcija tijela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, rekla je Đaković Vidović.

Ona kaže da je osumnjičeni Matić sproveden u PU Banjaluka.

“Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni će biti predat u nadležnost OJT Banjaluka uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, rekla je Đaković Vidović.

Podsjetimo, Matići su rođaci, a prvi rezultati istrage ukazuju da je među njima došlo do svađe zbog međe. Sve je preraslo u krvavi sukob u kojem je, kako se sumnja, Vinko sjekirom ubio Radomira.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()