U zatvoru preminuo brat optuženog za ubistvo Danke Ilić, bio je pod sumnjom za pomaganje

Naložena obdukcija

07.04.2024. 13:38
  • Podijeli:
danka ilic foto ivana ilic fb1-660408f74f9fa.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora, kome je u subotu određeno pritvor do 48 sati zbog sumnje da je pomogao bratu Dejanu Dragijeviću (50), osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, nakon izvršenog krivičnog djela, preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i ljekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3:10 sati preminuo, a ljekar mrtvozornik konstatovao je prirodnu smrt.

O događaju je odmah obaviješteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Podsjetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uveče, a juče im je određen pritvor.

Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio šutnjom. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice. Oni bi danas trebali biti saslušani.

Dejan Dragijević jučer je u pratnji policije doveden ispred kuće u kojoj živi u selu Zlot, dok je cisterna ispumpavala septičku jamu oko kuće u potrazi za tijelom Danke Ilić, ali ništa nije pronađeno.

Policija je iz kuće Dragijevića iznijela džakove sa dokazima, a iz jednog od njih virila je drška nalik drški lopate ili ašova. Taj predmet biće poslat na vještačenje kako bi se utvrdilo da li je korišten u zločinu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()