U pretresu oduzeti marihuana i spid

Protiv V.K. biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga

11.04.2023. 11:12
  • Podijeli:
marihuana foto PU Doboj-6435244d2493d.webp Foto: PU Doboj

Dobojska policija privela je V.K. iz tog grada zbog sumnje da se bavio trgovinom droge, a u pretresu kod njega su pronađena i privremeno oduzeta 20 grama spida, marihuana, kao i digitalne vage.

U PU Doboj navode da je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen pretres stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi.

"U pretresu su pronađeni i privremeno oduzeti sledeći predmeti: dva paketića sa sadržajem praška nalik "spidu", mase 20,8 grama, paket sa 22,4 grama mairhuane, tegla s marihuanom mase 53 grama, džoint i dvije vage za precizno mjerenje", saopšteno je iz PU Doboj.

Dodaju da će po kompletiranju predemeta nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv V.K. biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()